slider-1.jpg

BACK TO WORK?!

Snel weer operationeel met onze COVID proof werkplek oplossingen
De wereld is sinds het Coronavirus sterk verandert. Medewerkers willen graag weer terug naar kantoor. Met onze producten bieden we bedrijven de mogelijkheid om 'Corona proof' werkplekken te creëren waarbij collega’s optimaal worden beschermd en die tegelijkertijd voldoen aan de eisen die door de overheid zijn gesteld.

Uw Bedrijf 'Corona Proof'?

Exposure Systems levert al jaren innovatieve (modulaire) systemen en oplossingen voor beurzen en events, kantoren en retailomgevingen.

De afgelopen periode hebben wij op basis van die kennis en ervaring producten ontwikkeld. Deze helpen uw organisatie en medewerkers een veilige werkplek te garanderen.  

Hoe ziet de nieuwe kantooromgeving eruit? We hebben een schot voor de boeg gegeven over hoe wij denken dat een veilige werkplek omgeving eruit kan zien en waar u als werkgever aan moet denken.

Play Video

Maatwerkadvies bij Koop en Huur

Maatwerkadvies bij Koop en Huur

99% binnen 7 dagen na bestelling geleverd

99% binnen 7 dagen na bestelling geleverd

Gestandaardiseerde oplossingen

Gestandaardiseerde oplossingen

Koop en Huur Oplossingen

Omdat niemand weet hoelang de maatregelen van kracht blijven bieden wij onze oplossingen zowel in een huur- als koopvariant aan.

Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden om úw veilige werkplek te creëren. Of het nu gaat om een standaard- of maatwerkoplossingen, ons team van specialisten staat voor u klaar.

Multifunctionele Oplossingen voor een Corona vrije werkplek

Samenwerken in een Corona vrije werkomgeving
veilige-werkplek-Schuin-
VOOR
Zij
veilige-werkplek-Achter-
veilige-werkplek-Achter

Om een Corona veilige werkplek omgeving te creëren, bieden wij u een totaal pakket aan oplossingen. Denk daarbij aan;

 • Scheidingswanden (eventueel verrijdbaar voor optimale flexibiliteit)
 • Werkplek en bureau dividers (uitgevoerd in plexiglas of aluminium frame, het frame is voorzien van bedrukt textiel, eventueel uitgevoerd met akoestisch materiaal)
 • Balie schermen (transparant, uitgevoerd in plexiglas of transparant antibacterieel textiel)
 • Floor stickers (keep 1,5m distance, looprichting)
 • Efficiënte werkplek indeling (op basis van 3D visualisatie)
 • Flexibele Overlegruimtes
 • Stilte Werkplekken

MAATWERK ADVIES BIJ KOOP EN HUUR

INNOVATIEVE WERKPLEK OPLOSSINGEN

SNEL GELEVERD NA UW BESTELLING

Weten hoe we bij ú veilige werkplekken kunnen creëren?

“Work Together while Keeping Distance!”

Wat klanten over Exposure Systems zeggen?

Nu Brochure Aanvragen

 • Ontvang uw Brochure 100% Zonder Verplichting
 • Binnen 24 Uur per email
 • Bij interesse aanvullend contact voor toelichting en advies
 • Levertijd werkplek oplossingen vanaf 7 dagen

OF BEL ONS DIRECT OP 0481 353 752

VEEL GESTELDE VRAGEN

Over het algemeen bedraagt de levertijd op onze producten plus minus 7 werkdagen zolang de voorraad strekt en afhankelijk van de levering van de expediteur. Vanwege drukte kan hier enige vertraging in oplopen. We informeren u uiteraard tijdig over het aflevermoment.

Indien gewenst kunnen wij ook op locatie installeren. Zeker als het gaat om een veelvoud van werkplekken raden wij u dat wel aan. Uiteraard zijn onze standaard producten ook m.b.v. handleidingen zelf te installeren en te plaatsen.

De meeste producten kunt u ook huren. Immers we hopen dat de maatregelen op den duur wellicht niet meer nodig zijn. Uiteraard kunt u onze producten ook kopen en eventueel op een andere manier in uw kantooromgeving inzetten.

Ja dat kan. We hebben (product) specialisten klaar staan die u graag van advies dienen. Tevens kunnen oplossingen ook in 3D gevisualiseerd worden, wel zo makkelijk en overzichtelijk. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat voor uw organisatie en medewerkers de beste oplossing is

Verreweg de meeste producten kunt u zelf installeren m.b.v. een handleiding. Echter bij een veelvoud van werkplekken en afhankelijk van de gekozen oplossing behoort installatie tot de mogelijkheden.

Wij hebben inmiddels al jarenlange ervaring in het werkveld van kantoorinrichting en duurzame modulaire oplossingen. We bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om de inrichting van 10 of 1000 werkplekken; wij draaien onze hand er niet voor om.

Uiteraard bent u verzekert van kwalitatief goede producten en zijn wij graag uw partner, ook op de lange termijn.

×
×

Cart